Sportreizen op maat

Borussia Dortmund - Bayern Munchen DFL Supercup 2013

Boek uw voetbalreis naar de Bundesliga 2013/2014 en bezoek een wedstrijd van Borussia Dortmund in Dortmund. U kunt hier alle informatie betreffende uw verblijf en tickets vinden. Daarnaast vindt u hier extra reisinformatie.

Vertrekdatum 27 juli 2013*
Retourdatum 28 juli 2013
Competitie Bundesliga DFL Supercup 2013
Wedstrijd Borussia Dortmund vs. Bayern Munchen
Waar? Signal Iduna Park, Dortmund (Duitsland)
Uitverkocht Nee

* De speeldatum is onder voorbehoud van de Duitse Bond, die de datum kan wijzigen in verband met tv-rechten daar zit verplicht bij elk arrangement onze speciale Reisgarantie.

Meer informatie over de reisgarantie van PR Sportreizen
>>> Reisgarantie

Vlucht Voetbalreis Borussia Dortmund vervoersinformatie

De arrangementen naar Borussia Dortmund zijn exclusief vervoer. Uw hotel ligt in het centrum van Dortmund ongeveer 10 minuten rijden van het stadion vandaan.Er zijn in de omgeving van het stadion 10.000 parkeerplaatsen aanwezig. Er zijn een aantal gratis alternatieven. Vanaf deze plaatsen zijn shuttle bussen die op en neer rijden. (Dortmund-Hörde, Felicitasstrasse, B54 afslag Rombergpark) of van de universiteit (A45 afslag Eichlinghofen of B1 afslag Oespel/Kley).

Verblijf Voetbalreis Borussia Dortmund verblijfinformatie

Accommodatie Park Inn by Radison
Accommodatietype Logies & ontbijt
Ligging Centrum
Afstand tot het stadion 10 minuten (auto/openbaar vervoer)
Classificatie 3-sterren

Tickets Voetbalreis Borussia Dortmund ticketinformatie

Het stadion van Borussia Dortmund is het Signal Iduna Park. Het Signal Iduna Park is het grootste stadion van Duitsland en bijna van Europa. De capaciteit van het stadion bedraagt namelijk ruim 80.000. Voorheen was de naam van het stadion, het Westfalenstadion, vernoemd naar de buurt waarin het stadion ligt. Signal Iduna hielp Borussia Dortmund uit de financiele crisis en heeft daarvoor in ruil de stadionnaam gekregen. Sinds 1974 speelt Borussia Dortmund haar thuiswedstrijden in dit enorme stadion.

Tickets
PR Sportreizen heeft plaatsen in diverse vakken. Standaard in uw arrangement zitten plaatsen op de 2de ring lange zijde. Maar we kunnen uw arrangement ook upgrade met kaartjes voor andere plekken. Zie de mogelijkheden tijdens het boeken.

Borussia Dortmund Seating plan

Info

Meer informatie over de reisgarantie van PR Sportreizen
>>> Reisgarantie

Meer informatie over de verzekeringen van PR Sportreizen
>>> Annuleringsverzekering & Reisverzekering

Tips

Tal van kerken en klokkentorens domineren het centrum van de stad. De Reinoldikirche (St. Reinoldus Kerk) en de Marienkirche zijn pareltjes van middeleeuwse architectuur. Het centrum van Dortmund heeft nog steeds de kenmerken van een middeleeuwse stad. Er is en ring gebouwd op de plaats van de vroegere stadsmuur en de Hellweg, een vroeger deel van de middeleeuwse zout handelsroute is nog steeds de belangrijkste (autovrije) straat die het centrum van de stad in twee delen splitst. Er zijn een aantal opmerkelijke bezienswaardigheden en plaatsen die je moet zien in Dortmund.

De Petrikirche is een protestantse kerk uit de 14e eeuw. Het staat bekend om een groot gesneden altaar (bekend als “gouden wonder” van Dortmund) uit 1521. Het bestaat uit 633 vergulde gesneden eikenhouten figuren die 30 scènes van de laatste dagen van Christus verbeelden.

De U-Toren, voorheen de Dortmund Unie brouwerij heet nu hetmuseum Florianturm (televisie toren Florian).

Er zijn mooie waterburchten in Dortmund. Haus Bodelschwingh en Haus Dellwig uit de 13e eeuw zijn deels herbouwd in de 17e eeuw. De gevel en de steile toren en twee vakwerkhuizen zijn origineel.

De RWE Toren is een 120 meter hoge wolkenkrabber, de hoogste in Dortmund.

et Opernhaus Dortmund is gebouwd in 1966 op de plaats van de oude synagoge die door de nazi’s werd vernietigd in 1938.

De grote kunst-musea zijn het Museum für Kunst und Kulturgeschichte en het Museum Ostwall.

Vertrekdata & prijzen

Prijs 2-persoonskamer
27-07-2013 Niet beschikbaar
Prijs 1-persoonskamer
27-07-2013 Niet beschikbaar

Video